🇳🇴 HVITT SMIL ELLER PENGENE TILBAKE ✅

Tannbleking hjemme

Et hvitt smil bærer med seg en rekke fordeler og det blir mer vanlig å benytte tannbleking.  ProWhitening strips gjør det enkelt og helt trygt å gjøre effektiv tannbleking hjemme. Bestill nå og få 50% rabatt på vår fantastiske tannbleking!

Pia Haraldsen
April 20, 2022 · 4 min lesetid 

Et pent smil er det første du legger merke til i møte med andre mennesker. Har man fine og hvite tenner kan det dessuten skape en selvforsterkende effekt, man smiler lettere til de rundt seg fordi man har et pent og imøtekommende smil.

Få hvite tenner nå!

Få hvitere tenner

Dette er bare noen av grunnene til at mange ønsker å få hvitere tenner og et hvitere smil. Som oftest er det fordi man ikke er fornøyd med eget utseende på tenner eller ønsker å fjerne misfarging.

Misfarging

Fargestoffene i kaffe, svart te, rødvin, brus og mye annet setter seg fast på tennene og gjør de over tid blir mindre hvite. Dette er de vanligste årsakene til gule tenner og misfarging, og kan kun fjernes med bleking.

HVITT SMIL HELE ÅRET: Et par strips i uken holder smilet skinnende hvitt hele året

HVITT SMIL HELE ÅRET: Et par strips i uken holder smilet skinnende hvitt hele året.

Hvorfor bleke tennene hjemme?

Tannbleking er en svært populær behandling for å få et penere smil. Et smil frigjør serotonin, et naturlig anti-depressiva som bidrar til både å redusere stress og blodtrykk. Men viktigere er det at man smiler oftere og får en skikkelig boost i selvtilliten.

Et godt smil påvirker dessuten menneskene rundt deg positivt. Heldigvis finnes det en løsning for deg som ønsker hvitere tenner – nemlig ProWhitening tannbleking.

Da vi utviklet ProWhitening var vi opptatt av at det skulle være en forenklet løsning og et rimeligere tilbud for tannbleking. Vi har gjort det både enkelt, brukervennlig, effektivt og helt trygt å gjøre tannbleking hjemme.

I tillegg til ProWhitening strips finnes det også andre måter å bleke tennene på, men resultatet kan ofte være varierende.

Det er flere ting du bør vite før du bleker tennene dine. Her går vi gjennom alt du trenger å vite om tannbleking og hvordan det gjøres hjemme. 

Dette bør du vite om tannbleking

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene. Normalt brukes hydrogenperoksid (vannstoff) som blekemiddel.

Den kjemiske rensingen bistår i prosessen hvor tennenes hvithet gjendannes eller bevares. Dette gjøres enten hjemme eller hos tannlegen med et valgt aktivt virkestoff.

Hvor effektiv blekingen er, kommer an på en rekke faktorer. Blant annet avhenger effektiviteten av metoden som brukes for å bleke tenne.

Eksempler på ulike måter å bleke tennene på er: tannblekingstrips, LED-lys og tannkrem. Deres varierende effekt og resultat av bleking kommer av ulik konsentrasjon av blekemiddel.

Hva er ProWhitening strips?

ProWhitening gir deg en enkel men samtidig svært effektiv måte å bleke tennene dine på. Våre strips er alt du trenger for å få ønsket resultat ved å bleke tennene hjemme. Du trenger dermed ikke å forholde deg til skinner, lys og rennende blekemiddel.

Vår tannbleking utføres enkelt ved hjelp av strips som festes direkte på tennene. Disse sitter godt og virkemiddelet kommer da i direkte kontakt med tennene dine.

Dette er en av de tryggeste og enkleste måtene å bleke tenner på, og gjør det fullt mulig for deg å gjøre tannbleking trygt og rimelig hjemmefra. 

Opplev effekten av ProWhitening strips med 50% avslag HER

Skånsom tannbleking

ProWhitening strips er en svært skånsom tannbleking uten skadelige blekemidler. Dette er fordi produktet inneholder glycerin, vann, cellulose gum, sodium chlorite, EDTA, sitronsyre og DL-mentol.

Sodium chlorite er det aktive virkemiddelet, og vil i kombinasjon med sitronsyre sørge for at en liten mengde karbondioksid frigjøres. Klordioksid er kjent for å bleke tenner raskere og mer skånsomt enn hydrogenperoksid, som er et annet populært blekemiddel.

Tannbleking på klinikk

Det vil være ulike rutiner knyttet til tannbleking hjemme med ProWhitening strips og tannbleking hos tannlegen. På klinikken starter det ofte med en standard undersøkelse for å påse at din tannhelse er i orden.

Det er hovedsakelig to måter å bleke tennene på hos tannlege: tannbleking hjemme med oppfølging av tannlege og tannbleking i tannklinikken.

Tannbleking hjemme med oppfølging fra tannlege innebærer at man lager personlig tilpassede skinner til bittet ditt. Behandlingen gjennomføres over 10-14 dager og skinnene må brukes 2-3 timer per dag.

Tannbleking i tannklinikken foregår i tannlegestolen. Blekemiddelet legges på tennene og aktiveres med et kraftig LED-lys. Behandlingen varer inntil 1-2 timer.

Slik fungerer tannbleking hjemme

Hvordan gjør du tannbleking hjemme? Prinsippet er stor sett det samme, men prosessen rundt varierer ofte etter type tannbleking. 

ProWhitening – steg for steg

Først vil du motta en eske med et antall stripspakker. Hver pakke inneholder ulike strips for øvre og nedre tannrad.

Når du skal gjennomføre blekingen, klistrer du stripsene på tennene og venter anbefalt tidsperiode (normalt mellom 30 minutter og 1 time). Deretter tar du av stripsene og behandlingen er over.

Denne formen for tannbleking er nok den enkleste som finnes. Den sikrer at blekemiddel kommer i direkte kontakt med tennene, uten unødvendig søl. Dette sitter også godt på tennene gjennom hele behandlingen.

Slik bruker du våre strips

ProWhitening strips er designet for å gi deg ønsket resultat raskt og på den mest skånsomme måten. Dette uten at du trenger å bruke mye tid eller penger på behandlingen.

Ved å bruke tannblekingstrips i en liten halvtime et par ganger i uken sikrer du å opprettholde hvite tenner hele året.

De er også enkle å ta med seg på ferie eller å bruke ved touch-ups før spesielle anledninger. 

Alt du trenger å gjøre er:

  • Åpne emballasjen og ta ut stripsene.
  • Tørke tennene lett med et håndkle.
  • Påføre stripsene og vente i 30 minutter.
  • Ta av stripsene og nyte resultatet.
ENKEL TANNBLEKING: Med fire helt enkle steg kan du effektivt og trygt få tennene du drømmer om.

ENKEL TANNBLEKING: Med fire helt enkle steg kan du effektivt og trygt få tennene du drømmer om.

Det er lurt å unngå mat og drikke i 1 time etter behandlingen er gjennomført.

For å opprettholde et hvitt smil anbefaler vi at du gjennomfører to behandlinger på 30 minutter i uken.

Som medlem av ProWhitening kan du få nye strips på løpende abonnementsbasis, og du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for strips. 

Få hvite tenner nå!

Hvorfor får du gule tenner?

Og hvordan kan du unngå det? En fin og hvit perlerad er noe mange trakter etter. Imidlertid er det mange som opplever at tennene blir misfargede eller gule til tross for at man passer på og pusser tennene daglig.

Her kommer en liste over årsaker til misfarging på tennene og råd for å bevare hvitfargen.

Mat og drikke

De fleste vet at det er vanlig at enkelte matvarer påvirker fargen på tennene våre. Som nevnt tidligere er de største synderne kaffe, te, rødvin og brus.

Det er også andre matvarer, som kanskje ikke er like åpenbare, som kan påvirke tennenes farge. Blant annet blåbær, tranebær, kirsebær, bjørnebær, druer, granatepler og andre frukter kan sette farge på tennene.

Grunnen til dette er at overflaten på tennene sett under et mikroskop kan sammenlignes med en svamp. Når du spiser eller drikker noe med sterk farge, kan fargen legge seg i lommene i tannemaljen og sette igjen farge på tennene. 

Svak emalje av syrlig mat og drikke

For å unngå gule tenner, kan du sørge for å unngå mat med sterke farger. Har du spist fargerik mat, kan det være lurt å rense tennene i etterkant. Det kan være så enkelt som å skylle munnen med vann, eller spise en brødskive.

Du bør imidlertid være forsiktig med å pusse tennene rett etter at du har spist eller drukket noe syrlig. Når tennene pusses blir emaljen svak og lett påvirkelig for slitasjeskader.

Tobakk

De fleste er klar over at snus, røyk og skråtobakk ikke er bra for tennene og at det skaper misfarge og gulfarge. Spesielt ille er det med løssnusen som er særlig populær blant den eldre generasjonen. Sigaretter misfarger også tennene, men misfargingen avhenger av hvor mye man røyker.

Stoffet i tobakk er giftig og legger seg på tennene langs kanten av tannkjøttet. Det kan føre til flekker i gult, brunt og svart.

Les mer: Tannleger vil at flere skal slutte med tobakk. 

Sykdom og medisiner

Visse sykdommer og medisiner kan føre til at tennene blir gule eller misfargede. Noen ganger skyldes misfargingen bruk av visse medikamenter.

Da tilføres fargestoffer når tennene dannes, dette kalles misfarging innenfra. Et eksempel på dette er antibiotikabehandling, som tetracykliner.

Noen medikamenter kan skape misfarging utvendig på tennene også. Ofte dreier det seg om et belegg utenpå emaljen, som kan fjernes hos tannlegen. Et av medikamentene som kan gi en slik bivirkning er Hibitane. 

Alder

Gjennom et langt liv der tennene våre brukes flere ganger daglig, er det vanlig at emaljen slites ned. Under emaljen ligger tannbenet, som er mer gulaktig enn emaljen.

Ettersom man blir eldre, blir også tannbenet gulere. Når emaljen blir tynnere og tannbenet skinner gjennom, kan dine tenner bli gule eller få et gråaktig skjær.

Arv

Punktet ovenfor er delvis knyttet til arv. Noen personer har genetisk tykkere emalje enn andre, og vil dermed ha mer å slite på før tennene ser gule eller misfargede ut.

Noen mener at kvinner oftere har hvitere tenner enn menn fordi de har mindre tenner. Dermed skinner tannbenet mindre gjennom.

Noen er også født med en helsetilstand som gjør at tennene får en annen farge.

Hull i tennene

Hull i tennene starter i emaljen, og lar man hullet bli stort nok, slik at det når inn til tannbeinet, kan misfarge fra innsiden gjøre tennene både blålige og svarte. 

Det er derfor viktig å sjekke tannhelsen din jevnlig, og så fort du oppdager noen tegn på dårlig tannhelse.

Bleking av tenner

Når tennene først har mistet sin naturlige hvite farge, er det svært vanskelig og kanskje umulig å få den tilbake naturlig. Da kan bleking av tennene dine være eneste alternativ. 

TANNBLEKING HJEMME: ProWhitening er effektiv tannbleking som er trygg for emaljen.

TANNBLEKING HJEMME: ProWhitening er effektiv tannbleking som er trygg for emaljen.

Trygg tannbleking hjemme

Vi i ProWhitening liker å skille oss ut. Vår blekingsteknologi er basert på en trygg og enkel peroxidfri formel. Dette er klinisk bevist å bleke tennene uten de potensielle farlige stoffene mange andre produkter dessverre fortsatt inneholder for å oppnå samme resultat.

Våre tannblekingstrips bleker tennene på den mest skånsomme måten. Dette gir deg Hollywood-smilet uten risiko for å få skade på emaljen eller tannkjøttet.

Godt alternativ til tradisjonell tannbleking

ProWhitening strips er et godt alternativ til tradisjonell tannbleking – og helt fri for skadelige stoffer og hydrogenperoksid. Dette er en enkel og rask metode å benytte for deg som ønsker et hvitere smil og hvite tenner.

Stripsene trenger kun å sitte på i 30 minutter. Ingen tannskinner og irriterende lys, kun et par fantastiske strips og resultatet du ønsker.

Best i test

ProWhitening er utnevnt til den beste tannblekingen for strips. Vi er veldig stolte av å ha så mange fornøyde kundeomtaler som rapporter om bra effekt av produktet vårt.

Les mer: Artikkel om tannbleking. 

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte skal jeg bruke stripsene? Bruk stripsene to ganger i uken for å holde tennene dine hvite. Om det er første gang du bruker ProWhitening, bør du bruke 4 strips per uke i de to første ukene.

Er den noen aldersgrense? Man bør være over 18 år for å benytte seg av vårt produkt.

Er produktet skadelig for tennene? ProWhitening er vurdert til å være et trygt kosmetisk produkt og sedignet for ikke å fi noen skader på tennene. Din tannhelse er det viktigste for oss.

Hvilke ingredienser inneholder stripsene? Ingrediensene i våre tannblekingstrips er som følger: Glycerin, aqua, cellulose gum, sodium chlorite, EDTA, citric acid, DL-menthol.

Flere spørsmål og svar finner du under vår FAQ.

Om oss

ProWhitening startet opp våren 2015 med et oppdrag om å friske opp smilet til folket.

Vi oppdaget fort at tannbleking hos tannlegen ofte var for dyrt for de fleste, og eksisterende hjemmeblekings-kit var for komplisert. I tillegg opplevde vi disse løsningene som overpriset og ønsket selv å tilby noe bedre.

Produktet ProWhitening tannblekingsstrips ble utarbeidet i samarbeid med fagfolk. Vi er stolte av å presentere et svært enkelt og brukervennlig produkt som effektivt bleker tennene dine på en rimelig og trygg måte. Vi er blant de beste på markedet når det kommer til pris på tannblekingstrips. 

Fornøydhetsgaranti

ProWhitening er i tillegg svært skånsom mot tenner og tannkjøtt og inneholder ikke hydrogenperoxid. Dette er et tannblekingsprodukt som gir deg hvite tenner uten ising eller annen irritasjon.

Vi har så stor tillit til produktet vårt, og vi tilbyr derfor en 100% fornøydhetsgaranti.

Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake, det er vår garanti til deg som kunde hos oss. ProWhitening strips er alt du trenger for å enkelt få tennene og resultatet du drømmer om!

Kontakt oss

Dersom du har noen spørsmål til oss, ta kontakt via e-post. Vi svarer normalt innen 24 timer.

Post- og besøksadresse, samt lager- og returadresse er: Bjørumsvegen 15.

Vi leverer raskt og effektivt direkte til din postkassen uten fordyrende mellomledd.

Husk at som registrert medlem hos oss mottar du en ny pakke månedlig, slik at du slipper å bestille selv når du går tom. Da får du også en rabatt på hele 20 %. Dette er blitt den mest populære løsningen hos våre kunder.

Vi gleder oss til å levere til deg!

Få hvite tenner nå!