🇳🇴 HVITT SMIL ELLER PENGENE TILBAKE ✅

Kjøpsvilkår

 

Generelt

Disse kjøpsvilkårene gjelder for avtale om levering av produkter og tjenester til sluttkunder i Norge.

 «Selger» er: Halob AS
Org. nr.: 925 310 735
E-post: kontakt@prowhitening.no
«Kjøper» er den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen.
Navn på Kjøper vil fremgå av ordrebekreftelsen. Kjøper er i det følgende også benevnt som «du», «deg», «din» eller «ditt».
«Tjenesten» referer til abonnementstjenesten.
«Produktet» er varen som leveres i tjenesten.

Kontaktinformasjon kundeservice
E-post: kontakt@prowhitening.no.no
Post: ProWhitening.no, Bjørumsvegen 15, Pb. 19, 4855 Froland

Lager og returadresse:
ProWhitening.no, Bjørumsvegen 15, Pb. 19, 4855 Froland

 

Avtaleinngåelse, aksept og endring av avtalevilkårene

Avtalen er bindende for begge parter når bestilling er mottatt av Selger. Når bestilling er mottatt sender Selger per e-post ordrebekreftelse til Kjøper innen rimelig tid som viser bestilte Produkt(er) og priser. Kjøper må kontrollere ordrebekreftelsen, og straks gi Selger beskjed dersom ordrebekreftelsen ikke samsvarer med bestillingen. Vedlagt ordrebekreftelsen følger disse avtalevilkår, angreskjema og opplysningsskjema om angrerett. Avtalevilkårene kan være gjenstand for endringer ved særlige behov og/eller offentlige endringer eller pålegg.

 

Avtalen innebærer at du aksepterer oppdaterte/endrede avtalevilkår. Nye avtalevilkår vil bli kunngjort på Selgers nettside og/eller vedlagt din neste levering.

 

Abonnement uten binding og kjøpsforpliktelse

Det skal være enkelt og greit å handle hos oss. ProWhitening.no selger produkter på løpende abonnementsbasis, og du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for strips. Ved bestilling av produktet «ProWhitening Strips» mottar du første pakke til kun 398kr, videre mottar du en leveranse hver 30. dag til kr 398kr. I perioder har vi også ytterligere rabatt på første pakke.

 

Vi har ingen bindingstid og du kan når som helst si opp ditt abonnement. Oppsigelse av abonnement kan du enkelt gjøre ved å logge inn HER, ved oppsigelse stoppes abonnementet umiddelbart og du vil ikke belastet ytterligere. Dersom du ikke laget en bruker når du bestilte første gang, kan du gjøre det fra samme side, benytt samme epost som da du bestilte. Du kan også si opp ved å kontakte kundeservice.

 

 

Pluss – medlemsklubb med bare fordeler

Ved ditt første kjøp, får du som kunde hos oss et automatisk og gratis medlemskap i fordelsklubben PLUSS. Medlemskapet gir deg tilgang til eksklusive kundefordeler og VIP-tilbud, helt uforpliktende og uten kjøpsforpliktelser. Du kan bli kontaktet via brev, telefon, e-post og SMS for å bli informert om våre tilbud og medlemsklubbfordeler fra oss.

 

Fleksibel levering

Du kan endre leveringene akkurat som du vil. Ta en pause, stopp eller korriger tidsintervallet som du ønsker, vår hyggelige kundeservice hjelper deg på best mulig måte slik at du blir fornøyd. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, er det heller ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet, og abonnementet kan sies opp fortløpende.

 

Enkel betaling

Du behøver ikke å gå inn å betale hver måned. Hos oss vil vi ta oss av alt det praktiske. Kortet du legger inn ved første kjøp vil automatisk bli belastet ved videre leveranser i abonnementet. Dersom belastningen av ditt kort ikke går gjennom vil vi forsøke å belaste ditt kort på nytt ved en senere anledning.

 

Rimelig og rask levering

Forventet leveringstid er 3-10 virkedager. Ved bestilling betaler du porto- og ekspedisjonsgebyr til kun 39kr. Denne lave fraktprisen beholder du for de videre leveransene. I enkelte perioder tilbyr vi gratis frakt.

 

Vår kundeservice er der for deg

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på epost alle hverdager kl. 08.00-15.00, du når de på kontakt@prowhitening.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, skreddersyr vi leveringene etter ditt behov. Vår hyggelige kundeservice står parat for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, slik at du blir fornøyd.

 

14 dagers ubetinget angrerett

Du er beskyttet av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din aller første forsendelse, dvs. angreretten gjelder kun første forsendelse i abonnementet. For at angreretten skal kunne være gjeldende, må produktet være uåpnet og returneres til oss i samme mengde og stand som ved mottakelse. Dersom varens verdi er redusert mer enn nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, må du dekke verditapet. Ønsker du å benytte deg av angreretten, må du dekke fraktkostnaden for retur. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten fremgår av angrerettskjemaet som fulgte med på førstegangsbestillingen. Du kan også kontakte vår kompetente kundeservice.

 

100% pengene tilbake garanti

Vi er sikre på at vårt produkt er at av Norges beste tannblekingsprodukter. Dette er grunnen til at vi tilbyr 100% pengene tilbake garanti til deg som kunde. Garantien gjelder ved kjøp av produktet «ProWhitening Strips» og gjelder her alle nye kunder. Garantien gjelder også ved inngåelse av abonnement, men da kun første pakke ettersom videre leveranser er identisk med den første.

Vi garanterer at tennene til vil blekes bli minimum 2 toner hvitere etter du har brukt produktet. Dersom du mot formodning skulle oppleve at dette ikke er tilfellet, se avsnitt under.

For å kvalifisere for vår pengene-tilbake-garanti kan du enkelt følge stegene under:

  1. Ta et bilde av tennene dine før du bruker ProWhitening Strips
  2. Ta et bilde av tennene dine etter du har fullført behandlingene, sammen med et bilde av de brukte stripspakkene.
  3. Send en epost til vår kundeservice (kontakt@prowhitening.no) med det overnevnte.
  4. Din søknad vil behandles i løpet av 3 dager.

Husk å legg inn søknaden innen 14 dager fra du mottar produktet, og at bildene er har gyldig datomerking.

Søknader som ikke oppfyller kravene over vil dessverre ikke motta refusjon. Vi forbeholder oss retten til å ikke refundere søknader hvor vi ikke er fornøyd (vi er rimelige) med vedlagte bilder du gir oss.

 

Full reklamasjonsrett

Det gis full reklamasjonsrett etter gjeldende lover for alle mangler ved varen. Reklamasjonsretten er begrenset til varens holdbarhetsdato som angitt på emballasjen forutsatt at riktig lagring er fulgt og maksimalt to måneder fra forholdet det reklameres på ble oppdaget. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ved reklamasjon, feil og mangler må kjøper dekket eventuelle fraktkostnader. Hvis du vil benytte deg av reklamasjonsretten eller har spørsmål om reklamasjon, kontakt kundeservice.

 

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert merverdiavgift. Prisen på produktet kan variere avhengig av salgskanal, distribusjon og spesielle tilbud. Prisene gjelder inntil de endres. Varsel om prisendringer sendes i god tid før endringene trer i kraft.  Dette innebærer at ved endringer i pris vil du bli varslet om dette minst 1 måned før prisendringen trer i kraft. Introduksjonstilbudene kan ikke utnyttes illojalt gjennom frekvent og repeterende abonnementstegning/oppsigelse, ettersom de gjelder kun nye kunder og for én husstand.

 

Klager

Hvis du ønsker å klage på ditt kjøp, ta kontakt med kundeservice. Vi er fleksible med våre kunder og finner en løsning sammen. Hvis vi mislykkes i å finne en løsning, kan du sende en klage til Forbrukerrådet, Skippergata 8-10, 0152 Oslo, elektronisk her. Du kan også bruke EU-kommisjonens online klageportal selv om denne fortrinnsvis vil være relevant dersom du er en forbruker bosatt utenfor Norge.

 

Vi følger personvernloven for å sikre deg som kunde

Vi behandler alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Som databehandlingsansvarlig lagrer og bruker vi disse opplysningene for at vi skal ivareta og administrere kundeforholdet. Les mer om vår personvernerklæring her.

ProWhitening.no er underlagt taushetsplikt om personopplysninger. Utlevering av opplysninger til utenforstående utover ovennevnte parter kan ikke skje uten ditt samtykke, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling. Registrering av reservasjoner rettes til kundeservice. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og kan kreve å få disse rettet, jf. personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.

ProWhitening.no benytter personprofiler. Du har rett til innsyn og administrasjon av dine opplysninger, hvilke opplysninger som ligger til grunn for profilen og hvor opplysningene er hentet fra jf. personopplysningsloven § 21.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger kontakt kundeservice som vil hjelpe deg.