🇳🇴 HVITT SMIL ELLER PENGENE TILBAKE ✅

OM OSS

Solgt profesjonell tannbleking siden 2015

Det hele startet våren 2015 med et ønske om å friske opp smilet. Vi oppdaget da at tannbleking hos tannlegen var alt for dyrt. Eksisterende hjemmeblekingskit ble for komplisert og tidskrevende med munnskinner og rennende blekingsmiddel, dette var i tillegg svært overpriset. Det måtte finnes en bedre løsning.

Etter flere måneder med kommunikasjon med fagfolk og leverandører, samt runder med testing kom vi sommeren 2015 opp med produktet du nå kan få kjøpt her, ProWhitening tannblekingsstrips. Vi er stolte av å presentere et svært enkelt og brukervennlig produkt som effektivt bleker tennene uten at det koster skjorta. ProWhitening er i tillegg svært skånsom mot tenner og tannkjøtt og inneholder ikke hydrogenperoxid, og er designet for å ikke gi ising og annen irritasjon under og etter bruk.

Vi er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd med ProWhiteing at vi tilbyr deg en 100% fornøydhetsgaranti. Garantien vår kan du lese mer om under vår FAQ.

Vi tror et hvitt smil kan gjøre at man føler seg mer trygg og selvsikker i møte med andre, men at hvite tenner er ikke noen nødvendighet. Uansett om du velger å friske opp smilet eller ikke er det viktigste at man føler seg bra med seg selv. 

Velger du å bestille leverer vi raskt og effektivt direkte til din postkassen uten fordyrende mellomledd. Vi gleder oss til å levere til deg!

Informasjon om selskapet

ProWhitening.no
Epost: kontakt@ProWhitening.no
Organisasjonsnummer (Dette er ikke et tlf.nr): NO925310735MVA
Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene.

Post- og besøksadresse:
ProWhitening.no
Bjørumsvegen 15
Pb. 19 
4855 Froland

Lager- og returadresse:
ProWhitening.no
Bjørumsvegen 15
Pb. 19 
4855 Froland

Kontaktinformasjon:
Du når oss på epost: kontakt@ProWhitening.no. Vi svarer normalt innen 24 timer.