🇳🇴 HVITT SMIL ELLER PENGENE TILBAKE ✅

Beste tannbleking

Det finnes ulike måter å bleke tennene på og mange er på jakt etter den beste tannblekingen. ProWhitening strips bleker tennene enkelt og effektivt hjemmefra.

Pia Haraldsen
Mai 2, 2022 · 3 min lesetid

Er det noe vi alle higer etter, så er det et hvitt og skinnende smil. Men dessverre er det mye av maten og livsstilen vår som misfarger tennene våre.

I denne artikkelen kan du lese om ulike metoder for tannbleking, slik at du kan velge den som passer best for deg.

Få hvite tenner nå!

Bleking av tenner

Når tennene først har mistet sin naturlige hvite farge, er det svært vanskelig og kanskje umulig å fjerne misfarging naturlig. Da kan bleking av tenner med ProWhitening hjemmefra være et bra og rimelig alternativ for deg. 

Et hvitt smil hele året

Da vi utviklet ProWhitening var vi opptatt av at det skulle være en forenklet løsning og et rimeligere tilbud for tannbleking. Vi har gjort det både enkelt, brukervennlig og helt trygt å gjøre tannbleking hjemme.

Våre strips gir deg et hvitt smil hele året på en skånsom og effektiv måte og er vurder til å være et trygt produkt.

HVITT SMIL HELE ÅRET: Et par strips i uken holder smilet skinnende hvitt hele året

HVITT SMIL HELE ÅRET: Et par strips i uken holder smilet skinnende hvitt hele året.

Alt du trenger å vite om tannbleking

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene. Normalt brukes hydrogenperoksid (et vannstoff) som blekemiddel, men det finnes også andre løsninger.

Den kjemiske rensingen bistår i prosessen hvor tennenes hvithet gjendannes eller bevares. Dette gjøres enten hjemme eller hos tannlegen med et valgt aktivt virkestoff.

Hvor effektiv bleking av tennene er, kommer an på en rekke faktorer. Blant annet avhenger effektiviteten av metoden som brukes for å bleke tenne. 

Få hvite tenner nå!

Finnes det mange måter å bleke tenner på?

Hva er tannbleking?

Ja, det finnes en del metoder og det gjelder å finne hvilken metode som passer best for deg.

De ulike metodene deles gjerne inn i to kategorier, tannbleking hjemme og tannbleking hos tannlege.

Begge alternativer bruker peroksid-baserte (hydrogenperoksid), men også peroksidfrie blekemidler.

Ulike løsninger for tannbleking

Eksempler på ulike produkter du kan benytte for å bleke tennene på er: tannblekingstrips, LED-lys og tannkrem. Deres varierende effekt og resultat av bleking kommer av ulik konsentrasjon av blekemiddel.

Tannblekingsstrips

Whitening strips eller tannblekingsstrips som det heter på norsk, er en praktisk måte å bleke tennene på.

Dette er teip-lignende strips med tannblekingsgel som du fester på tennene dine. Tannblekingsstrips er et effektivt alternativ, da en behandling tar mellom 15–30 minutter.

Det er veldig praktisk å ha strips på både overtennene og undertennene samtidig slik at man sparer så mye tid som mulig. Stripsen brukes én gang, og skal kastes etter bruk.

Tannbleking med LED-lys

I dag finnes det svært mange alternativer for tannbleking, og dette inkluderer også LED-lys. Tannbleking med LED-lys finnes både hos tannlegen og for hjemmebruk.

LED er forkortelse for «Light-Emitting Diode». I produkter for tannbleking med LED-lys følger det med blekegele og tannskinne som plasseres over tennene. LED-lyset vil deretter aktivere blekemiddelet og tenne blekes på et par behandlinger.

Til tross for at dette brukes av mange er det svært få studier som viser til at lyset faktisk har noen blekeeffekt. 

Tannkrem

Tannkrem er en av de mer mildere måtene å bleke tennene sine på. Noe som er fint for de med sensitive tenner. Tannkremer bruker en polerende behandling framfor blekende kjemikalier, som gjør tannkremer betydelig mildere enn diverse tannblekings behandlinger.

Som nevnt tidligere, vil dette også resultere i et mildere og ikke like merkbart resultat. Det krever gjentatt bruk over en lengre periode for at tannkrem skal vise synlige resultater. 

Tannhelse

Det er viktig å huske at tannbleking ikke erstatter den daglige tannrens-rutinen, dette gjelder også all annen type tannbleking. Sørg for å fortsette med tannpleie-rutinen da dette faktisk er viktig for å få gode resultater med tannblekingen.

Helsesjekk hos tannlege

Det vil være ulike rutiner knyttet til tannbleking hjemme med ProWhitening strips og tannbleking hos tannlegen. På klinikken starter det ofte med en standard undersøkelse for å påse at din tannhelse er i orden.

Dårlig tannhelse, som f.eks. hull i tennene, kan være årsaken til misfarging, men også være et hinder i prosessen hvis du vil bleke tennene.

Les mer: Snus skader tennene. 

Hvorfor du bør bleke tennene hjemme

Tannbleking er en svært populær behandling for å få et penere smil. Et smil frigjør serotonin, et naturlig anti-depressiva som bidrar til både å redusere stress og blodtrykk. Men viktigere er det at man smiler oftere og får en skikkelig boost i selvtilliten.

For hjemmebleking er prinsippet er stor sett det samme, men prosessen rundt varierer ofte etter type tannbleking.

Produktet vårt ProWhitening tannbleking er både enkelt, effektivt og skånsomt for deg som ønsker å gjøre tannbleking hjemme.

ProWhitening strips er designet for å gi deg ønsket resultat raskt og på den mest skånsomme måten. Dette uten at du trenger å bruke mye tid eller penger på behandlingen.

Hva er ProWhitening?

ProWhitening gir deg en enkel, men samtidig svært effektiv måte å bleke tennene dine på. Våre strips er alt du trenger for å få ønsket resultat ved å bleke tennene hjemme. Du trenger dermed ikke å forholde deg til skinner, lys og rennende blekemiddel.  

Skånsom tannbleking

ProWhitening strips er en svært skånsom tannbleking. Dette er fordi produktet ikke ikke har skadelige blekemidler. Det inneholder kun glycerin, vann, cellulose gum, sodium chlorite, EDTA, sitronsyre og DL-mentol.

Klordioksid, som er det aktive virkemiddelet, er kjent for å bleke tenner raskere og mer skånsomt enn hydrogenperoksid, som er et annet populært blekemiddel.

Slik bør du bruke ProWhitening strips

Ved å bruke tannblekingstrips i en liten halvtime, to ganger i uken, sikrer du å opprettholde hvite tenner hele året. Denne formen for tannbleking er nok den enkleste som finnes. Den sikrer at blekemiddel kommer i direkte kontakt med tennene, uten unødvendig søl.

Bestiller du ProWhitening i dag får du med 50% avslag HER.

Slik gjør du

Når du skal gjennomføre blekingen, klistrer du stripsene på tennene og venter anbefalt tidsperiode (normalt mellom 30 minutter og 1 time). Deretter tar du av stripsene og behandlingen er over.

Alt du trenger å gjøre er:

ENKEL TANNBLEKING: Med fire helt enkle steg kan du effektivt og trygt få tennene du drømmer om.

BESTE TANNBLEKING: Nå kan du få 50% avslag på våre ProWhitening strips. 

Det er lurt å unngå mat og drikke i 1 time etter behandlingen er gjennomført.

For et langvarig resultat anbefaler vi at du gjennomfører to behandlinger på 30 minutter i uken.

Best i test

Tannbleking har nærmeste blitt et mirakelmiddel som effektivt hjelper til en hvitere garde, og heldigvis er ProWhitening en tannbleking som alle kan benytte seg av.

ProWhitening er utnevnt til den beste tannblekingen med strips av nettsiden beste.no. Vi er også veldig stolte av å ha så mange fornøyde kundeomtaler som rapporter om bra effekt av produktet vårt.

Som medlem av ProWhitening kan du få nye strips på et løpende abonnement, og du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for strips. Les mer:

Vår FAQ – for ofte stilte spørsmål.

Om oss

ProWhitening startet opp våren 2015 med et oppdrag om å friske opp smilet til folket.

Vi oppdaget fort at tannbleking hos tannlegen ofte var for dyrt for de fleste, og eksisterende hjemmeblekings-kits var for kompliserte. I tillegg opplevde vi disse løsningene som overpriset og ønsket selv å tilby noe bedre.

Produktet ProWhitening tannblekingsstrips ble utarbeidet i samarbeid med fagfolk. Vi er stolte av å presentere et svært enkelt og brukervennlig produkt som bleker tenne dine og gjør tannbleking hjemme rimelig, effektivt og trygt.

Vi er blant de beste på markedet når det kommer til pris på tannblekingstrips. 

Fornøydhetsgaranti

ProWhitening er i tillegg svært skånsom mot tenner og tannkjøtt og inneholder ikke hydrogenperoxid. Dette er et tannblekingsprodukt som gir deg hvite tenner uten ising eller annen irritasjon.

Vi har så stor tillit til produktet vårt, og vi tilbyr derfor en 100% fornøydhetsgaranti.

Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake, det er vår garanti til deg som kunde hos oss. ProWhitening strips er alt du trenger for å enkelt få tennene og resultatet du drømmer om!

Kontakt oss

Dersom du har noen spørsmål til oss, ta kontakt via e-post. Vi svarer normalt innen 24 timer.

Post- og besøksadresse, samt lager- og returadresse er: Bjørumsvegen 15.

Vi leverer raskt og effektivt direkte til din postkassen uten fordyrende mellomledd.

Husk at som registrert medlem hos oss mottar du en ny pakke månedlig, slik at du slipper å bestille selv når du går tom. Da får du også en rabatt på hele 20 %. Dette er blitt den mest populære løsningen hos våre kunder.

ProWhitening er den beste tannblekingen, og den er superenkel å bruke. Ta på stripsene, vent i 30 minutter og behandlingen er ferdig. 

Vi gleder oss til å levere til deg!

Få hvite tenner nå!