🇳🇴 HVITT SMIL ELLER PENGENE TILBAKE ✅

Bleking av tenner

Det er et par ting du bør vite før du bestemmer deg for å bleke tennene. Vi har samlet all informasjon du skulle trenge før du gir tennene dine en makeover med tannbleking.

Pia Haraldsen
Mai 2, 2022 · 3 min lesetid 

Det er helt naturlig å ha tenner som ikke en kritthvite, men vi ser et større og større fokus på det å ha et pent smil og hvite tenner. Et hvitt smil er noe de aller fleste ønsker seg, og er mye lettere å oppnå enn du skulle tro.

Få hvite tenner nå!

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene. Det er mest vanlig å bruke hydrogenperoksid (et vannstoff) som blekemiddel, men det det finnes også andre metoder. Hovedsakelig finnes det to alternativer, tannbleking hjemme og tannbleking hos tannlege.

Begge alternativer bruker peroksid-baserte (hydrogenperoksid), men også peroksidfrie blekemidler som er mer skånsom for emaljen.

HVITT SMIL HELE ÅRET: Et par strips i uken holder smilet skinnende hvitt hele året

HVITT SMIL: Et hvitt smil er mye lettere å oppnå enn du skulle tro.

Misfargede tenner

Fargestoffene i kaffe, svart te, rødvin, brus og mye annet setter seg fast på tennene og gjør de over tid blir mindre hvite.

Grunnen til dette er at overflaten på tennene sett under et mikroskop kan sammenlignes med en svamp. Når du spiser eller drikker noe med sterk farge, kan fargen legge seg i lommene i tannemaljen og sette igjen farge på tennene.

Når tennene først har mistet sin naturlige hvite farge, er det svært vanskelig og kanskje umulig å få den tilbake naturlig. Da kan tannbleking være eneste alternativ. 

Hvilke metoder finnes innen tannbleking?

Det har blitt mer og mer vanlig å bleke tennene, og det finnes flere måter å gjøre det på. Hvilken du velger avhenger av hvilken metode som passer best for deg ifht. metode, blekemiddel og ønsket resultat.

Tannbleking på klinikk

Det vil være ulike rutiner knyttet til tannbleking hjemme med ProWhitening strips og tannbleking hos tannlegen. På klinikken starter det ofte med en standard undersøkelse for å påse at din tannhelse er i orden.

Det er hovedsakelig to måter å bleke tennene på hos tannlege: tannbleking hjemme med oppfølging av tannlege og tannbleking i tannklinikken.

Tannbleking hjemme med oppfølging fra tannlege: Her får du individuelt tilpassede blekeskinner som er laget av avtrykk av tennene dine. De som skal brukes i et tidsrom på 10-14 dager og du må ha de på i minst 2, helst 3 timer per dag – alternativt kan du sove med dem om natten.

Tannbleking i tannklinikken: Denne blekingen skjer hos tannlege, under oppsyn av tannpleier/ tannlege. Blekemiddelet legges på tennene og aktiveres med et kraftig LED-lys, og behandlingen varer i 1-2 timer.

Kan jeg bleke tennene uten å være i kontakt med tannlege?

Det er mulig å få tak i blekemidler utenfor tannlegekontor, men disse vil inneholde noe svakere blekestoffer enn hva som tilbys på selve tannklinikken.

Vi kan nevne at det uansett er fint å få en tannlege/tannpleier til se til tannhelsen din eller om å vurdere om dine tenner bør blekes eller ikke.

Få hvitere tenner hjemme 

For hjemmebleking er prinsippet er stor sett det samme, men prosessen rundt varierer ofte etter type tannbleking.

ProWhitening tannbleking er både enkelt, effektivt og skånsomt for deg som ønsker å gjøre det hjemmefra.

Opplev effekten av ProWhitening strips med 50% avslag HER.


Kan alle bleke tennene?

Før du går i gang med bleking av tenner velger mange å få undersøkt tennene hos en tannlege, for å være sikker på at tennene ”tåler” bleking og at blekingen vil få ønsket effekt. 

Hvilke problemer kan oppstå under bleking av tenner?

For noen kan bleking gi smerter dersom blekemiddelet kommer inn i "hull" i tennene eller blir plassert på bare tannhalser. For andre vil ikke blekemiddelet virke på tannrestaureringer som fyllinger, kroner eller laminater. Dette kan tannlegen gjøre en vurdering på.

Hvem bør unngå tannbleking?

Tannblekemiddelet virker på tannoverflater. Personer som plages av ising i tennene bør unngå bleking inntil denne isingen har kommet under kontroll.

Med sterkere virkemiddel vil noen oppleve bivirkninger som sår på tannkjøttet og ising i tennene når de drikker kald drikke eller er ute i kald luft.

Har man tidligere opplevd ising kan hjemmebleking være et godt alternativ da mengde virkestoff vil være lavere enn hos tannlegen, og dermed også mer skånsom mot emaljen.

Hvis man regelmessig bruker sterk tannbleking og samtidig har etset bort noe av emaljen i forkant, fordi man for eksempel drikker mye brus og spiser mye frukt, kan det skade tennene.

Hvilken effekt kan du forvente etter tannbleking? 

Effekten av tannbleking varierer fra person til person, og årsaken til misfargingen vil også avgjøre hvor godt blekingen virker. Er de farget av tjære fra tobakk? Har de vært bleket tidligere? Dette er ting du kan ta opp med tannlegen før du begynner.

Er det noe jeg bør tenke på før og under tannbleking? 

  • Sikre at du har en sunn munnhelse uten sår/skader på tenner og tannkjøtt. 
  • Det blir best resultat hvis vi pusser og renser tennene kort tid før blekingen. Eventuell tannstein eller røykebelegg vil kunne ligge i veien for blekemiddelet og forhindre et godt resultat.
  • I dagene du bleker, og i et par dager etterpå, er det viktig å ikke utsette tennene for sterke fargestoffer. Tannoverflatene er mer porøse og dermed mottagelige for ny misfarging i denne perioden. Unngå rødvin, svart te, kaffe, rødbeter, sterke tomatsauser.
  • Man bør også helst avstå fra å røyke for å få et godt resultat.

Les mer: Skader ved bruk av snus. 

Hvilke bivirkninger har tannbleking?

Tannbleking er helt trygt hvis man følger våre forholdsregler.

ProWhitening liker å skille seg ut. Vår blekingsteknologi er basert på en trygg og enkel peroxidfri formel. Formelen er klinisk testet og inneholder ikke de potensielt skadelige stoffene som andre produkter inneholder for å oppnå samme resultat.

Våre tannblekingstrips bleker tennene på den mest skånsomme måten. Dette gir deg drømmesmilet uten risiko for å få skade på emaljen eller tannkjøttet.

Les mer: 12 ting du ikke visste om tennene dine.

Få hvite tenner nå!

Hvordan brukes ProWhitening?

Ved å bruke tannblekingstrips i en liten halvtime et par ganger i uken sikrer du å opprettholde hvite tenner hele året. Denne formen for tannbleking er nok den enkleste som finnes. Den sikrer at blekemiddel kommer i direkte kontakt med tennene, uten unødvendig søl.

De er også enkle å ta med seg på farten for bruke ved touch-ups før spesielle anledninger.

Alt du trenger å gjøre er:

  • Åpne emballasjen og ta ut stripsene.
  • Tørke tennene lett med et håndkle.
  • Påføre stripsene og vente i 30 minutter.
  • Ta av stripsene og nyte resultatet.
ENKEL TANNBLEKING: Med fire helt enkle steg kan du effektivt og trygt få tennene du drømmer om.

TRYGT OG EFFEKTIVT: Med fire helt enkle steg kan du effektivt og trygt få drømmesmilet. 

For å opprettholde et hvitt smil anbefaler vi at du gjennomfører to behandlinger på 30 minutter i uken.

Våre strips er den beste tannblekingen for deg som ønsker effektiv, men skånsom hjemmebleking. ProWhitening har ingen bivirkninger, du slipper å bruke lang tid på tannskinner og irriterende lys, kun et par fantastiske strips og resultatet du ønsker.

Les mer: Vår FAQ – for ofte stilte spørsmål.

Om oss

ProWhitening™ startet opp våren 2015 med et ønske om å friske opp smilet til folket.

Vi oppdaget fort at tannbleking hos tannlegen ofte var for dyrt for de fleste, og at de eksisterende hjemmeblekings-kitene var for kompliserte. I tillegg opplevde vi disse løsningene som overprisede, og ønsket selv å tilby noe bedre.

Produktet ProWhitening tannblekingsstrips ble utarbeidet i samarbeid med fagfolk. Vi er stolte av å presentere et svært enkelt og brukervennlig produkt som effektivt bleker tennene dine på en rimelig og trygg måte.

Vi er blant de beste på markedet når det kommer til pris på tannblekingstrips. 

Fornøydhetsgaranti

ProWhitening er i tillegg svært skånsom mot tenner og tannkjøtt og inneholder ikke hydrogenperoxid. Dette er et tannblekingsprodukt som gir deg hvite tenner uten ising i tennene eller annen irritasjon.

Vi har så stor tillit til produktet vårt, og vi tilbyr derfor en 100% fornøydhetsgaranti.

Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake, det er vår garanti til deg som kunde hos oss. ProWhitening strips er alt du trenger for å få tennene og resultatet du drømmer om!

Kontakt oss

Dersom du har noen spørsmål til oss, ta kontakt via e-post. Vi svarer normalt innen 24 timer.

Post- og besøksadresse, samt lager- og returadresse er: Bjørumsvegen 15.

Vi leverer raskt og effektivt direkte til din postkassen uten fordyrende mellomledd.

Husk at som registrert medlem hos oss mottar du en ny pakke månedlig, slik at du slipper å bestille selv når du går tom. Da får du også en rabatt på hele 20 %. Dette er blitt den mest populære løsningen hos våre kunder.

Vi gleder oss til å levere til deg!

Få hvite tenner nå!