🇳🇴 HVITT SMIL ELLER PENGENE TILBAKE ✅

Hvordan bruke ProWhitening

Hvordan fungerer stripsene fra ProWhitening?

ProWhitening tannblekingstrips er helt uten peroxid og er klinisk bevist til å fjerne misfarging med ingredienser som er trygge for både tenner og tannkjøttet. Ved å virke både på over- og undersiden av emaljen vil ProWhitening gi synlige resultater allerede etter 8 behandlinger. Dette ved å fjerne eldre eksisterende misfarging samt hindre ny misfarging å finne sted.

Ingen tannskinner og irriterende lys, kun et par fantastiske strips og skikkelige resultater! Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake, det er vår garanti til deg som kunde hos oss.

 

 

Hvorfor er ProWhitening godt for deg i forhold til mange andre tannblekingsprodukter?

Vi i ProWhitening liker å skille oss ut. Vår blekingsteknologi er basert på en trygg og enkel peroxidfri formel, klinisk bevist å bleke tennene uten de potensielle farglige stoffene mange andre dessverre fortsatt bruker for å oppnå samme resultat.

Peroxidbaserte produkter er kjent for å penetrere seg gjennom emaljen på tennene, som betyr at til tross for å fjerne misfarging kan de forårsake seriøse skader på tennene dine. Vanligste er at tennene da blir mer sensitive og man opplever oftere ising. Bivirkninger som sårt tannkjøtt og i verste fall betennelse kan også skje. Dette er bivirkninger man vil unngå, uansett hvor hvit smil du får.

Disse bivirkningene førte til at EU i 2012 innførte en lov om peroxidbaserte produkter, som nå sier at peroxidbaserte tannblekingsprodukter med over 0,1% peroxid kun kan omsettes av profesjonelle tannleger. Dette betyr at man i dag må betale en liten formue hos tannlegen for å få synlige resultater i deg, og samtidig risikerer man store ubehagelige bivirkninger!

Her designet vi ProWhitening. ProWhitening tannblekingstrips bleker tennene på den mest skånsomme måten. Dette gir deg Hollywood smilet uten å risikere å få skadet på emaljen eller tannkjøttet.

 
Steg for steg videodemonstrasjon: