OM OSS – ProWhitening

OM OSS

ProWhitening er en helnorsk bedrift lokalisert i Bergen, vi driver salg av våre tannblekingsstrips direkte ut til alle smilende nordmenn der ute gjennom nettsiden du nå er så heldig å ha funnet.

Det hele startet våren 2015 med et ønske om å friske opp smilet. Vi oppdaget da at tannbleking hos tannlegen var alt for dyrt. Eksisterende hjemmeblekingskit ble for komplisert og tidskrevende med munnskinner og rennende blekingsmiddel, dette var i tillegg svært overpriset. Det måtte finnes en bedre løsning.

Etter flere måneder med kommunikasjon med fagfolk og leverandører, samt runder med testing kom vi sommeren 2015 opp med produktet du nå kan få kjøpt her, ProWhitening tannblekingsstrips. Vi er stolte av å presentere et svært enkelt og brukervennlig produkt som effektivt bleker tennene uten at det koster skjorta. ProWhitening er i tillegg svært skånsom mot tenner og tannkjøtt og inneholder ikke hydrogenperoxid, dette gjør at du ikke vil merke ising og annen irritasjon under og etter bruk.

Vi er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd med ProWhiteing at vi tilbyr deg en 100% fornøydhetsgaranti. Garantien vår kan du lese mer om under vår FAQ.

Med lager sentralt midt i Trondheim sender vi ut produktet raskt til hele landet. Klikk her og velg din behandling. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Informasjon om selskapet

ProWhitening.no
Organisasjonsnummer: NO 915 194 405 MVA (dette er ikke et tlf.nummer)
Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene.

Post- og besøksadresse:
ProWhitening.no
Hegrenesveien 2
5042 Bergen
Norge

Lager- og returadresse:
ProWhitening.no
Bjørumsvegen 15
Pb. 19 
48655 Froland

Kontaktinformasjon:
Den raskeste måten å nå oss på er å sende oss en henvendelse ved å klikke på "Help" knappen ned i høyre hjørne. Du når oss også på epost: kontakt@ProWhitening.no. Vi svarer normalt innen 24 timer.

Vi har ikke mange produkter. Klikk på "Produkter" så ser du enkelt hele vårt utvalg