BEAUTY 24

Bestill

Om oss

Kontakt

Hjem › Trending › Produkter

Hva gjør stripsene til det mest ettertraktede produktet i 2024?

4. januar 2024, 13:02

Med mange bekreftede 5-stjerners anmeldelser, hva er det med ProWhitening Strips som får alle til å ønske seg disse?

Bilde 11.06.2018, 13 12 27.jpg__PID:f60f9876-bd65-43fe-a65a-c7e34be27dad

«Jeg kan ikke tro at jeg ventet så lenge på å prøve ProWhitening og fjernet mine gule kaffetenner! Disse skal jeg fortsette å bruke»

NB! Du vil sannsynligvis aldri trenge å bleke hos tannlegen etter å ha kjøpt dette produktet!

Hvem skulle trodd at tannbleking strips skulle være det beste produktet i 2024? De sørger for effektiv og skånsom tannbleking, er enkle og bruke og den perfekte gaven til å unne seg selv.

Etter kun få behandlinger med ProWhitening vil du kunne si farvel til misfargede tenner og dyr tannbleking hos tannlegen, mens du nyter den fantastiske følelsen av å ha et strålende hvitt og selvsikkert smil.

«Resultatene jeg hat fått er utrolige. Også så enkelt å gjøre! Jeg er forelsket»

Det er ikke rart at ProWhitening har solgt over 80.000 pakker i Norge.

Dagen Kristins (34) liv forandret seg for alltid

Kristine hadde gjort grundig research og var klar til å teste tannbleking.

«Jeg visste at jeg var klar til å gi tannbleking en sjanse etter å ha slitt med misfargede tenner i årevis» sa Kristine.

«Det finnes mange tannblekingsmetoder der ute, men ProWhitening har virkelig overgått alle mine forventninger. Jeg har prøvd alt fra dyre behandlinger hos tannlegen som ga meg ising til forskjellige geler og tannkremer, men ingenting har fungert like bra som disse stripene. De er superenkle å bruke, og jeg kan til og med ha dem på mens jeg jobber hjemmefra eller gjør andre ting».

Jeg hørte fra bekjente at ProWhitening var en super effektiv tannblekingsmetode, men jeg hadde aldri forestilt meg hvor mye det ville forbedre selvtilliten min. Jeg er nå stolt av å smile bredt og vise frem mine hvite og sunne tenner

Og det er bare Kristins erfaring. Det er utallige fornøyde ProWhitening-kunder akkurat som henne. 

Med mange bekreftede 5-stjerners anmeldelser, hva er det med disse tannblekingsstripsene som får alle til å ønske seg disse?

ProWhitening er på vei til å bli det mest etterspurte produktet i 2024

Tidligere har man måttet betale tusenvis av kroner for å gjøre tannbleking hos tannlegen, nå kan man så nesten de samme resultatene hjemmefra og tennene oppleves også mer naturlig hvite

Stripsene har siden de kom på markedet i tilbake i 2015 og har etter nesten 10 år på markedet blitt svært populær i Norge med over 80.000 solgte pakker.

Stripsene fra ProWhitening er helt trygge å bruke, er utviklet i samråd med tannleger og er svært skånsome.

Ved å velge de beste tannblekingsstripsene på det norske markedet i dag, vil du spare deg selv for så mye tid og penger at du vil angre på at du ikke har gjort det før.

Misfarging, gulskjær og flekker på tennene er noe som hører fortiden til

De fleste tradisjonelle tannblekingsmetoder pleier å forårsake mer problemer enn de er verdt, for ikke å nevne det faktum at de kan være svært ubehagelige. Hvem har ikke opplevd ising i tennene eller irritasjon i tannkjøttet etter en tannblekingsbehandling?

Men ProWhitening er en enkel og effektiv løsning for å få hvitere tenner. De fungerer ved at de aktive ingrediensene i stripsene bryter ned flekker og misfarging på tannoverflaten, noe som gir deg et hvitere og mer strålende smil.

«Sommer eller vinter, dag eller natt, kan jeg smile bredt uten å bekymre meg om tennene mine ser gule eller misfargede ut!» - Anne T.

Siden ProWhitening er utviklet med største omhu for din trygghet, kan du bruke dem hjemme uten å måtte besøke tannlegen. Og du trenger ikke engang å bruke noen spesielle verktøy eller utstyr!

Er du klar for et hvitere smil og en mer selvsikker hverdag?

Sjekk lagerstatus >

Det hvite smilet du alltid har ønsket deg med ProWhitening

Hvis du har slitt med misfargede tenner og ønsker et strålende hvitt smil, kan tanken på en enkel og effektiv tannblekingsmetode virke som en drøm. Du har sannsynligvis brukt mer enn nok penger og tid på forskjellige alternativer som bare ga deg midlertidige løsninger på et ubehagelig problem.

Så i stedet for å oppnå Hollywood-smilet du alltid har ønsket...

Ser du på tennene dine etter uker med kraftig børsting med bleketannkrem og legger merke til at misfargingen fortsatt er like synlig.

Takket være ProWhitening sin teknologi vil du kunne nyte et hvitt smil i lang tid fremover. Du kan si farvel til misfargede tenner, og ubehagelige, dyre og tidkrevende behandlinger. I stedet for å skjule det vakre smilet ditt fordi du ikke er fornøyd med fargen på tennene dine, vil du kunne vise frem det blendende hvite smilet som ProWhitening-kundene elsker.

«ProWhitening har gitt meg en skikkelig selvsikkerhetsboost og jeg elsker å være foran kameraet igjen!» - Johanne M.

Du trenger ikke lenger å grue deg til tannbleking hos tannlegen eller bruke vanvittige mengder penger og tid på kompliserte hjemmeblekingssett. Nå kan du endelig utføre tannbleking i ditt eget hjem, når som helst, og til en brøkdel av prisen, og nyte det vakre smilet du fortjener.

Hvitt smil eller pengene tilbake

Har du noen gang brukt en betydelig sum penger på et produkt uten å vite om det fungerer eller ikke? Uansett om det var en kjøkkenmaskin, en app, et hudpleieprodukt eller noe for kontoret ditt.

Det er ikke tilfellet med ProWhitening. Du får muligheten til å teste produktet i hele 14 dager uten å bekymre deg for alt dette.

Hvis du ikke er fornøyd med produktet eller ikke ser resultatene du ønsker, kan du enkelt ta kontakt med kundeservice for å få pengene tilbake.

Så sikre er de på sine strips. Er ikke det betryggende? Er du klar til å endre ditt liv?

Å bruke ProWhitening er en lek

Det er veldig enkelt å bruke ProWhitening Strips. Du først må tørke tennene med et håndkle, og så sette på stripsene og la de virke i 30 minutter. I mellomtiden kan du se på en film, sminke deg eller lese litt i sofaen. Etter en halv time har gått kan du ta av stripsene, skylle munnen med litt vann og nyte det fine hvite smilet ditt.

Resultatet varer i 3-4 uker, men for å holde tennene friske og hvite året rundt bør du gjøre to behandlinger i uken med ProWhitening som en del av din rutine.

Imidlertid bør det ikke være noe problem å gjøre det til en del av din rutine. De små pakkene passer enkelt i vesken din eller til og med i lommeboken, så uansett hvor du er, kan du raskt påføre dem for å freshe opp smilet ditt.

Det er skånsomt, raskt og effektivt, så du har virkelig ingen unnskyldning for ikke å prøve dem.

Folk kan ikke slutte å snakke om ProWhitening

Nysgjerrig på hva andre synes om produktet? Ta en titt på noen av anmeldelsene deres nedenfor:

«Supert! Hater å bleke tennene hos tannlegen, så dette virket utmerket for meg. Fikk masse hjelp og hadde en veldig god kjøpsopplevelse. Også veldig greit å vite at jeg kan få pengene mine tilbake hvis jeg ikke er fornøyd. Men jeg er heldigvis veldig fornøyd!» - Anne Lise

«Utrolig bra og funker som beskrevet i annonsen. Brukte ProWhitening i et par uker og merket fort forskjell på tannfargen før og etter bruk. Tennene ble lysere og mer strålende for hver gang stripsene ble brukt.» - Elin

«Resultatet ble hvite og skinnende tenner. Brukte ProWhitening etter anbefalingene, og det ga synlige resultater tidlig. Mindre misfarging og et strålende smil nå. Aldri hatt så hvite tenner, selv om jeg drikker kaffe hver dag.» - Sara

«Fantastiske strips som holder det de lover. Såååå fornøyd. Anbefales! VIRKELIG.» - Inger

«Jeg er såå fornøyd med disse stripsene! Anbefaler alle som ønsker seg hvitere tenner å skaffe seg ProWhitening. Jeg kan smile igjen med et bredt smil på bilder uten å grue meg til resultatet 😁» - Solveig

«Tar vare på kundene sine og er opptatt av å gi korrekt informasjon, slik at man bruker produktet riktig. Føler meg trygg på å begynne behandlingene mine med ProWhitening.» - Emilie

«Jeg har aldri "trodd" på slike ting, MEN denne var over all forventning🤩Er du en skeptiker som meg? Det bør du ikke være på denne! 😁» - Linda

«Ekstrem god kundeservice, kjapt og utfyllende svar. 🙌🏼 Gleder meg til å begynne å bruke stripsene.» - Camilla

«Kjapp levering og har allerede sett resultater etter første behandling. Skalaen som kommer med stripsene er veldig nyttig for å holde øye med resultatene!» - Ellen

Hvor kan du kjøpe ProWhitening Strips?

ProWhitening Strips selges eksklusivt på bedriftens hjemmeside: www.prowhitening.no 

Det er et lite norsk selskap fra Arendal, så du kan være sikker på at du får produkter og kundeservice av norsk kvalitet.

OBS! Som en spesiell introduksjonssalgskampanje på nett tilbyr selskapet nå en stor rabatt på første pakke + gratis levering.

Med sommerssesongen rett rundt hjørnet, bør du ikke gå glipp av dette spesielle tilbudet.

I tillegg, hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med dine resultater, kan du være helt trygg på at du kan få full refusjon for bestillingen din. Ingen spørsmål stilles!

Vennligst sjekk deres nettside for å se om stripsene er tilgjengelige for tiden.

Sjekk lagerstatus >

Trykk på knappen over for å se om ProWhitening Strips fortsatt har introduksjonstilbudet.

Følg oss

Hollywood-smilet du alltid har drømt om!

Kjøp ProWhitening Strips for å få det fine hvite smilet du alltid har ønsket deg og si farvel til misfargede tenner for godt.

SJEKK LAGERSTATUS >

Om Beauty24 Inside
Vanlige spørsmål
Kundeservice

Kjøpsvilkår
Personvern
Annet