BEAUTY 24

Bestill

Om oss

Kontakt

Les denne artikkelen før du prøver tannbleking hos tannlegen! Dette er den nyeste og beste måten å få hvitere tenner på – som du kan gjøre hjemme...

16/02/2023 | Line fra ProWhitening

Sammendrag: De fleste av oss har blitt fortalt om tradisjonelle metoder for tannbleking som man bør bruke. Men visste du at de kan være skadelige for tennene, dyre for lommeboka og unødvendige?

Det er grunnen til at et norsk selskap selger et genialt produkt for å stoppe behovet for tradisjonell tannbleking fullstendig – helt trygt og enkelt.  

Og det virker som folk over hele verden har sluttet med bleketannkremer, skinner, geler – og det ser ut til å høre til fortiden ...

Sliter du med misfarging eller gulskjær? Er du en person som helst vil ha hvite, strålende tenner?

Har du brukt tradisjonelle metoder som tannkrem eller tannbleking hos tannlegen, bare for å finne ut at tennene fort begynner å bli gule igjen?

Vel, da bør du lese videre før du blir vant til å smile mindre og ikke vise tennene på bilder ...

La oss være ærlige, du vil aldri få hvite tenner med metodene du har brukt så langt. Ja, det er deilig å føle at tennene dine er glatte og rene etter å ha pusset dem, men du gjør bare vondt verre ved å utsette elefanten i rommet. Misfargingen kommer alltid tilbake, med mindre du gjør noe nytt for å bleke dem.

Og nå finnes det en ny måte. En måte å bleke tennene dine raskt, enkelt og trygt hjemmefra og uten at det koster skjorta.

Hva er det vi prater om?

Dette nye produktet kalles ProWhitening. En innovasjon som selges av et norsk selskap i tråd med strenge retningslinjer innen tannhelse og krav til sikkerhet.

Tannblekingstripsene gir tennene dine en naturlig hvit farge ved å fjerne misfarging og gule flekker på overflaten av tennene.

Ikke bare gir stripsene like gode resultater som hos tannlegen, men de gjør det helt trygt og til en brøkdel av prisen det koster for en tannbleking i klinikk.

Derfor kan du endelig ha det hvite smilet du alltid har drømt om på en trygg og rimelig måte, og det hjemmefra. Du slipper også å kjøpe masse forskjellige og dyre tannblekingsprodukter eller kaste bort tid på tannlegebesøk.

Den beste måten å få hvitere tenner på?

Så hva sier ekspertene om ProWhitening?

Den første tingen som slo henne var hvor skånsom og behagelig stripsene føltes mot tennene. Det ga ingen ising, og de var designet og egnet for hjemmebruk, slik at det er umulig å skade tennene ved feilbruk som var et stort pluss - veldig trygt.

Den andre tingen var hvor hvite og glansfulle tennene hennes var etter å ha brukt stripsene i noen uker. Hun ble imponert over resultatene og hvor «brukervennlig» produktet var.

Etter å ha brukt stripsene et par uker, ville hun faktisk fortsette med behandlingen for å få enda hvitere tenner... Men til slutt fikk vi henne til å skrive ned det som var unikt med ProWhitening:

 ✅ Skånsom tannbleking som fjerner misfarging og gule flekker på overflaten av tennene.

 ✅ Klinisk bevisst teknologi, så du kan være sikker på å få maksimal effekt.

 ✅ 100% trygg og sikker, og over 25 år med forskning sier den er helt trygg å bruke.

 ✅ Enkel å bruke og holde resultatene vedlike, bare klistre stripsene på tennene, la dem virke i 30 minutter og ta de av. Så enkelt som det!

 ✅ Lommebokvennlig, du sparer masse penger ved å unngå tannbleking hos tannlegen.

 ✅ Veldig kompakt, passer lett i vesken eller til og med lommeboka, så du kan bruke det selv når du er på ferie.

 ✅ Egnet for alle, teknologien passer for de fleste.

Hver eske kommer med hele 8 stripspakker, hver inneholder 2 strips, en for øvre og en for nedre tanngard. I tillegg til bruksanvisning følger det også med en hvithetsskala slik at du kan måle progresjonen. I tillegg tilbyr de 14-dagers pengene tilbake garanti for å risikofritt kunne teste produktet.

Da kan du endelig få hvite tenner uten å måtte dra til tannlegen. Merk at du kan bruke dem når som helst for å freshe opp smilet ditt, for eksempel før en date eller et viktig intervju.

98% av brukere anbefaler ProWhitening til vennene sine

Jeg har alltid hatt problemer med misfarging på tennene mine. Tannkrem og forskjellige geler var bare midlertidige løsninger på dette evigvarende problemet. Det kom til et punkt hvor jeg vurderte å bruke flere tusen kroner på tannbleking hos tannlegen. Men så ble jeg anbefalt ProWhitening av en venn som hadde hatt det samme problemet som meg. Og tro meg, livet mitt ble endret for alltid - nå har jeg hvite tenner og et mer selvsikkert smil. Jeg elsker disse stripsene!

Bruk av bleketannkrem og tanntråd har vært en del av min daglige rutine siden jeg var ung. Men selv om jeg var flink til å pusse tennene mine, hadde jeg fortsatt problemer med misfarging og gule flekker på tennene mine, noe som har blitt verre med alderen. Jeg var alltid på utkikk etter en metode som kunne gi meg hvitere tenner på en enkel og trygg måte. Og det hele forandret seg nylig da sønnen min anbefalte ProWhitening som den beste måten å få hvitere tenner på, uten å måtte betale dyre summer hos tannlegen.

Som en skikkelig kaffeelsker har jeg alltid hatt problemer med misfarging på tennene. Jeg har prøvd utallige tannkremer og tannblekingsprodukter, men ingen av dem ga meg det ønskede resultatet. Jeg innså at det kanskje ikke var noe vits i å prøve å bleke tennene, siden jeg drikker 3-4 kopper kaffe hver dag, men likevel ønsket jeg å ha et mer naturlig hvitt smil. Da jeg ble anbefalt ProWhitening, ble jeg utrolig spent og nysgjerrig. La meg si deg, jeg ble veldig overrasket over resultatet. Tennene mine ble hvitere og mer glansfulle etter hver behandling. Nå føler jeg meg som den mest selvsikre personen på hele jordkloden når jeg smiler, og jeg er så glad for at jeg prøvde dette produktet.

Konklusjon: Burde du kjøpe det?

Ønsker du å få et strålende smil med hvite tenner? Og alt det på en trygg og skånsom måte? Og vil du få samme resultat som tannlegen gir til 90 % av prisen? I så fall ja- ProWhitening er den beste og sikreste måten å få det hvite smilet du alltid har drømt om på. Hvis du fremdeles kaster bort masse tid og penger på forskjellige tannblekingsmetoder uten å oppnå ønsket resultat, så ber vi deg om å slutte å gjøre det og kjøpe dette fantastiske produktet istedenfor før salget utgår.

Normalt koster en tannbleking hos tannlegen flere tusen kroner. Men med ProWhitening kan du få samme resultat til en brøkdel av prisen, og i tillegg kan du gjøre det hjemme når det passer deg, mens du gjør andre ting. Produktet er enkelt å bruke, og du vil se resultatene umiddelbart. Og nå har du muligheten til å dra nytte av det pågående salget, der du får 20% avslag  og gratis frakt på din bestilling.

Bestill nå og få en skikkelig selvsikkerhetsboost med ProWhitening.

Fordeler:

● Trygt og sikkert å bruke

● Kan brukes hjemme når det passer deg

● Bruker skånsomme og velkjente ingredienser

● 14 dagers pengene-tilbake-garanti

● Gir synlig hvitere tenner allerede etter første behandling

● Mye rimeligere enn å gjøre det hos tannlegen

Ulemper:

● Stor etterspørsel, men ekstremt begrenset lager pga. krigen.

Hvordan kjøper jeg ProWhitening?

Nå som du vet at det eksisterer og hvor fantastisk det er, her er de enkle trinnene:

1. Gå til det offisielle nettstedet til ProWhitening her og bestill den pakken som passer best for deg.

2. Vent på at pakken- her trenger du ikke vente lenge, vi leverer innen noen dager.

3. Nyt resultatene allerede etter første behandling.

BEGRENSET TILBUD: Nå med 20% avslag og gratis frakt!

Klikk her for å kreve din 20% rabatt på ProWhitening – Gratis ekspressfrakt i en begrenset periode >>>

Nå kan du spare 90%  av prisen ved å gjøre tannbleking på egenhånd ...

Klikk her for å få 20% avslag – gratis frakt i dag >>>