100% FORNØYD ELLER PENGENE TILBAKE

Skrevet av Pia Hallsten |  2 minutter lesetid

Carina Dahl om stripsene: - MÅ være Norges beste tannbleking!

A rtisten Carina Dahl, kjent som både sanger, låtskriver og tidligere modell, har et misunnelsesverdig vakkert smil. Men det har ikke alltid vært perlehvitt som nå. Her deler hun hemmeligheten bak sitt hvite smil.

Gode rutiner er ikke alltid like lett

For mange kan en hektisk hverdag gå utover gode rutiner for kosthold og egenpleie. Carina har selv en svært hektisk hverdag og da kan det være vanskelig å holde rutinene i sjakk. Hun har vært fast bruker av ProWhitening siden februar 2020. Stripsene bleker tennene på kun 30 minutter og passer utmerket i en hektisk hverdag. 

– Første gang jeg brukte ProWhitening gjorde jeg det som en engangsbehandling. Nå bruker jeg 2 strips fast hver uke for å vedlikeholde et fint hvitt smil. 

Carina har tidligere benyttet tannbleking USA, de fungerte bra men ising gjorde at hun måtte slutte å bruke produktet, ProWhitening ga bedre resultater helt uten ising

- Jeg brukte før å kjøpe tannbleking i USA, for jeg syntes det var så mye bedre enn de norske. Men nå har jeg funnet noe som fungerer enda bedre enn de fra USA, nemlig ProWhitening.

Ønsker du også et hvitt smil? Prøv ProWhitening nå med 100kr rabatt! ↗

HVITT SMIL HELE ÅRET: Et par strips i uken holder smilet skinnende hvitt hele året

- Hver eske kommer med 8 stripspakker og jeg bruker to i uken for å holde tennene hvite. Det har jeg gjort i snart 1 år nå og er superfornøyd! Hvertfall for meg som har slitt med ising så er dette produktet helt fantastisk!

Helt trygg for både tenner og tannkjøtt

Tannhelsen er det absolutt viktigste ved valg av tannbleking, såvel som tannkrem og andre tannhelseprodukter. Det er ingen hensikt i å ha et hvitt smil dersom du opplever ubehag eller ising i hverdagen. 

I dag finnes et svært mange ulike aktører på markedet, og det er samtidig strenge reguleringer i av Mattilsynet i Norge. Det er derfor utfordrende for mange aktører å tilby blekinger som både gir effekt og skånsom. Teamet som utvikler ProWhitening har mange års erfaring innen tannhelse og leverer også tannbleking til tannleger i Norge, så vel som annet utstyr til tannklinikker.

Sammen har vi utviklet en tannbleking som benytter Sodium Chlorite om virkestoff. Blekingen tilfredsstiller alle de strenge kravene fra Mattilsynet, er skånsom for tennene og gir samtidig et effektivt og varig resultat. 

SKÅNSOM: ProWhitening er en trygg skånsom tannbleking

Enklere å bruke enn andre blekinger

Det som er viktig når man velger tannbleking er å velge en type som her ett effektivt blekemiddel og som er utformet på en slik måte at blekemiddelet kommer i tett kontakt med tennene. ProWhitening benytter elastiske strips som tilpasser seg tennene dine uansett form.

- I tillegg til å være mer skånsom enn andre hjemmeblekinger jeg har prøvd, så slipper man også rennende blekemiddel, trekker Carina også frem.

Ønsker du også et hvitt smil? Prøv ProWhitening nå med 100kr rabatt! ↗

5 enkle steg 

  • Åpne en en av stripspakkene og ta ut stripsen
  • Tørk tennene lett med et håndkle. Ta på stripsene.
  • Vent 30 minutter.
  • Ta av stripsene - du er ferdig!

Gjenta  2 ganger i uken for varig resultat, gjør det gjerne til en rutine hver søndag og i tillegg til en valgfri ukedag.

SE VIDEO: Ta på, vent 30 minutter ta av - Du er ferdig!

Tatt helt av i Norge - Over 50.000 solgte!

ProWhitening ble tilgjengelig på det norske markedet allerede i 2015, og har siden blitt et av de mest populære produktene for å friske opp smilet. Vi setter stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi har fått og er ydmyke for å til nå ha fått lov til å levere over 50.000 pakker med ProWhitening Strips til smilende nordmen. 

Med vår svært effektive organisasjonsstruktur og eksklusiv tilgang kun gjennom våre nettsider evner vi å kunne gi deg det beste tannblekingsproduktet til den beste prisen - det skal ikke koste en formue å friske opp smilet!

Ønsker du også et hvitt smil? Prøv ProWhitening nå med 100kr rabatt! ↗

Kampanje: 100kr avslag på første pakke - Betal kun 298kr

ProWhitening Strips

  • Effektiv tannbleking som funker
  • Trygt for tenner og tannkjøtt
  • Leveres i postkassen på få dager
  • 100% fornøydgaranti til nye kunder
Bestill til kampanjepris 298kr